Ana içeriğe atla

2011 Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu

Birleşmiş Milletler Gönüllüleri, 2011 Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu'nu yayınladı. Odak noktası tüm dünyada insanları kamu yararı için gönüllü olmaya iten evrensel değerler olan rapor; gönüllü faaliyetlerin toplum ve bireyler üzerindeki etkisini inceliyor.
Yazar / Editör:
Türkçe Çeviri: Zarife Biliz
Yayın Yılı:
2011
Konu:
Gönüllülük
Yayım Dili:
Türkçe
Yayınlayan:
Birleşmiş Milletler Gönüllüleri (UNV)
Share

Birleşmiş Milletler Gönüllüleri, 2011 Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu'nu yayınladı. Odak noktası tüm dünyada insanları kamu yararı için gönüllü olmaya iten evrensel değerler olan rapor; gönüllü faaliyetlerin toplum ve bireyler üzerindeki etkisini inceliyor.

Rapor hazırlanırken, Ekim 2010 ile Şubat 2011 arasında, gönüllülük konusunda araştırma yapanların, akademik ve sivil toplum liderlerinin ve tüm dünyada kalkınma konusunda faaliyet yürütenlerin uzmanlığından faydalanmak ve gönüllülükle ilgili konuları tartışmak amacıyla danışma niteliğinde dokuz adet toplantı yapıldı.
Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu’nun taslağını gözden geçirip yorumlaması için UNV yönetimi ile teknik personelden oluşan dâhili bir UNV okuma grubu oluşturuldu.

Image
YouTube Kanalı
Image
YouTube Kanalı

STGM YouTube Kanalı

STGM YouTube Kanalı'nda çeşitli eğitimler, sunumlar ve sivil alana dair güncel tartışmalar yer alıyor. Kanalımızı şimdi inceleyin, abone olun.

Mart 2024