Etiket: Denizli Sivil Toplum Kuruluşları Gelişme Platformu
Denizli’den Muğla ve Aydın STK’larına dayanışma çağrısı
Denizli Sivil Toplum Kuruluşları Gelişme Platformu (DESGEP) ve STGM, Muğla ve Aydın’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Muğla’da İskender Alper Konak Altı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanışma toplantısına Muğla’dan yaklaşık 20 STK temsilcisi katıldı. Aydın Sivil Toplum Oluşum Platformu’nun (ASTO) desteği ile Aydın Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısına ise kadın, çevre, eğitim, kültür konularında çalışan örgütler, yerel dernek ve odalardan yaklaşık 50 temsilci katıldı.
STGM'nin 4. Danışma Kurulu toplandı
STGM Danışma Kurulu toplantısının dördüncüsü 19 Ekim Cuma günü Ankara'da yapıldı. STGM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Korkut'un açılış konuşması ve STGM tanıtım filminin gösterimi ardından STGM Genel Müdürü Sunay Demircan, STGM'nin 2007-2009 programının tanıtımını yaptı.
Hep birlikte, adım adım mükemmelliğe!
Denizli Sivil Toplum Kuruluşları Gelişme Platformu (DESGEP), “Sivil Toplum Kuruluşları’nda Kurumsallaşma Süreci Eğitim ve Bilgilendirme Çalışmaları”na devam ediyor.
STGM'den Duyurular
- Bizsiz Anayasa Olmaz Platformu Anayasa Uzlaşma Komisyonu ile görüştü
- STGM örgütlenme özgürlüğü ile ilgili görüşlerini Anayasa Uzlaşma Komisyonu'na iletti!
- TACSO Türkiye-Ağlar, Platformlar ve İnisiyatifler için Açık Çağrı
- “Bizsiz Sivil Anayasa olmaz: Türkiye’nin sivil toplumun etkin katılımıyla hazırlanacak yeni bir anayasaya ihtiyacı var”
- STGM'den yeni yayınlar





