Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Sivil Düşün Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, 4-25 Aralık tarihleri arasında farklı şehirlerde düzenlenecek Bilgilendirme Toplantılarında yeni dönem destekleriyle ilgili güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak. Toplantılarda ayrıca bölgesel ve çalışma alanlarına yönelik öncelikler tanıtılacak. Farklı hedef kitlelere yönelik toplamda dört adet Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek. Detaylar şöyle; 

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, 4-25 Aralık tarihleri arasında farklı şehirlerde düzenlenecek Bilgilendirme Toplantılarında yeni dönem destekleriyle ilgili güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak.

Toplantılarda ayrıca bölgesel ve çalışma alanlarına yönelik öncelikler tanıtılacak. Farklı hedef kitlelere yönelik toplamda dört adet Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek. Detaylar şöyle; 

4 Aralık 2018- 2. Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı:

Toplantı internet üzerinden düzenlenecek ve tüm internet kullanıcılarının katılımına açık olacak. Detaylar ve kayıt için lütfen tıklayınız. 

7 Aralık 2018- Samsun Bilgilendirme Toplantısı 

Karadeniz Bölgesi‘ne yönelik çalışma yürüten, çevre hakları ve ekolojik haklar alanında faaliyet gösteren aktivist, STÖ ve kent konseylerinin katılımına açıktır. Detaylar ve başvuru için lütfen tıklayınız. 

15 Aralık 2018- Ankara Bilgilendirme Toplantısı-1

Toplantıya yapılan başvurular Sivil Düşün Destekleri’ne başvuru gelen iller arasında en azdan en çoğa doğru sıralanacaktır. Toplantı tüm Türkiye’den katılıma açıktır. Detaylar ve başvuru için lütfen tıklayınız.  

25 Aralık 2018- Ankara Bilgilendirme Toplantısı-2

Toplantıya yalnızca sendika üye veya temsilcileri ile sendikalar çerçevesinde sosyal diyalog süreçleri çalışan STÖ’lerin başvuruları kabul edilecektir. Detaylar ve başvuru için lütfen tıklayınız. 

Önemli bilgiler:

  • Tüm toplantılar tam gün sürecektir ve tam katılım beklenmektedir.
  • Toplantılara, düzenlenen iller dışından katılacak kişilerin ulaşım masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanacaktır. Otobüs veya trenle gelenlerin gidiş-dönüş biletlerini organizasyon ekibine teslim ederek geri ödeme almaları gerekmektedir. Uçak ile seyahat edeceklerin biletleri Sivil Düşün tarafından alınacaktır.
  • Yalnızca toplantı günleri dönüş imkanı bulamayacak katılımcıların konaklama masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanabilecektir. Konaklamalar kamu kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla çift kişilik olarak yapılacaktır. Tek kişilik odada konaklamak isteyen konuklar fiyat farkını kendileri ödeyerek gerekli ayarlamaları yapabilir.
  • Şehir içi ulaşım masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanmamaktadır.
  • Sivil Düşün tarafından uçak biletleri alınmış ve/veya konaklamasına dair otel rezervasyonu yapılmış katılımcıların mücbir bir sebep olmaksızın toplantıya katılmamaları ve Sivil Düşün’e bilgi vermemeleri durumunda oluşabilecek bilet ücreti/cezai işlemlere dair Sivil Düşün tarafından geri ödeme talep edilecektir. Söz konusu mücbir sebebe dair hastane raporu vb. destekleyici dokümanların Sivil Düşün’e sunulması gerekmektedir.
  • Toplantıların program detayları ve toplantı düzenlenecek mekanın bilgileriyle ilgili başvurusu kabul edilen kişilerle iletişime geçilecektir.
  • Başvurularda toplantı için belirlenen mekanlarda salon kapasitesinin üzerine çıkılması halinde, taban örgütlerinin başvurularına öncelik verilecektir.

Toplantılara katılmadan önce iletmek istediğiniz sorular olduğu takdirde aşağıdaki iletişim adreslerinden Sivil Düşün Teknik Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

E-posta: [email protected]
Facebook: /SivilDusun
Twitter: /SivilDusun
Telefon: 0312 428 05 61- 0312 428 05 62
(Telefonla iletişime geçecek kişilerin Yardım Masası saatlerinde aramaları rica olunur.)

Yardım Masası:

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 09:30 – 12:00 saatleri arasında Yardım Masası’na ulaşarak bilgilendirme toplantılarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Aşağıda belirtilen özel ihtiyaçlarınız için formda yer alan ilgili soruyu yanıtlayabilir ve sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • İşaret dili tercümanı
  • Engelli katılımcılar için şehir içi ulaşım ve/veya refakatçi desteği
  • Çocuklu katılım / kreş hizmeti
  • Vejetaryen, vegan ve/veya sağlık nedeni ile kişiye özel ikram
  • Diğer
Share
İlgili Eğitim