Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Sivil Düşün'den Sendikalara Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, 25 Aralık'ta Ankara‘da sendikalara ve sendikal haklar alanında çalışan aktivist ve STÖ’lere yönelik Bilgilendirme Toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Sivil Düşün Destekleri ve iletişim çalışmaları katılımcılarla paylaşılacak ve Sivil Düşün’e başvuru yaparken bilinmesi gereken aşamalarla ilgili ortak çalışma yürütülecek. Toplantıya katılmak isteyenler 19 Aralık 2018, saat: 12.00'ye kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için lütfen tıklayınız. 

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı, 25 Aralık'ta Ankara‘da sendikalara ve sendikal haklar alanında çalışan aktivist ve STÖ’lere yönelik Bilgilendirme Toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Sivil Düşün Destekleri ve iletişim çalışmaları katılımcılarla paylaşılacak ve Sivil Düşün’e başvuru yaparken bilinmesi gereken aşamalarla ilgili ortak çalışma yürütülecek.

Toplantıya katılmak isteyenler 19 Aralık 2018, saat: 12.00'ye kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru için lütfen tıklayınız. 

Önemli bilgiler:
  • Toplantı tam gün sürecektir.
  • Toplantıya Ankara dışından katılacak kişilerin ulaşım masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanacaktır. Otobüs veya trenle gelenlerin gidiş-dönüş biletlerini organizasyon ekibine teslim ederek geri ödeme almaları gerekmektedir. Uçak ile seyahat edeceklerin biletleri Sivil Düşün tarafından alınacaktır.
  • Yalnızca toplantı günü dönüş imkanı bulamayacak katılımcıların konaklama masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanabilecektir. Konaklamalar kamu kaynaklarının verimli kullanılması amacıyla çift kişilik olarak yapılacaktır. Tek kişilik odada konaklamak isteyen konuklar fiyat farkını kendileri ödeyerek gerekli ayarlamaları yapabilir.
  • Şehir içi ulaşım masrafları Sivil Düşün tarafından karşılanmamaktadır.
  • Sivil Düşün tarafından uçak biletleri alınmış ve/veya konaklamasına dair otel rezervasyonu yapılmış katılımcıların mücbir bir sebep olmaksızın toplantıya katılmamaları ve Sivil Düşün’e bilgi vermemeleri durumunda oluşabilecek bilet ücreti/cezai işlemlere dair Sivil Düşün tarafından geri ödeme talep edilecektir. Söz konusu mücbir sebebe dair hastane raporu vb. destekleyici dokümanların Sivil Düşün’e sunulması gerekmektedir.
  • Toplantının program detayları ve toplantı düzenlenecek mekanın bilgileriyle ilgili başvurusu kabul edilen kişilerle iletişime geçilecektir.
  • Toplantı için belirlenen mekanlarda salon kapasitesinin üzerine çıkılması halinde, taban örgütlerinin başvurularına öncelik verilecektir.

Toplantılara katılmadan önce iletmek istediğiniz sorular olduğu takdirde aşağıdaki iletişim adreslerinden Sivil Düşün Teknik Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

E-posta: [email protected]
Facebook: /SivilDusun
Twitter: /SivilDusun
Telefon: 0312 428 05 61- 0312 428 05 62
(Telefonla iletişime geçecek kişilerin Yardım Masası saatlerinde aramaları rica olunur.)

Yardım Masası:

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 09:30 – 12:00 saatleri arasında Yardım Masası’na ulaşarak bilgilendirme toplantılarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Share
İlgili Eğitim