Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Eşit Haklar için İzleme Derneği Ekip Arkadaşları Arıyor

Ayrımcılıkla mücadele ve dezavantajlı grupların adalete erişimi üzerine çalışmalar yürüten Eşit Haklar için İzleme Derneği, İstanbul ofisinde görevlendirmek üzere farklı alanlarda ekip arkadaşı arıyor.    Koordinatör (tam zamanlı), Sosyal Medya Uzmanı (yarı zamanlı), Kaynak Geliştirme Uzmanı (yarı zamanlı) ve İç Finans Uzmanı (tam ya da yarı zamanlı) ilanları için son başvuru tarihi 20 Ağustos 2020 Perşembe.
Ayrımcılıkla mücadele ve dezavantajlı grupların adalete erişimi üzerine çalışmalar yürüten Eşit Haklar için İzleme Derneği, İstanbul ofisinde görevlendirmek üzere farklı alanlarda ekip arkadaşı arıyor. 
 
Koordinatör (tam zamanlı), Sosyal Medya Uzmanı (yarı zamanlı), Kaynak Geliştirme Uzmanı (yarı zamanlı) ve İç Finans Uzmanı (tam ya da yarı zamanlı) ilanları için son başvuru tarihi 20 Ağustos 2020 Perşembe.
 
 
Eşit Haklar İçin İzleme Derneği (EŞHİD, www.esithaklar.org) kurulduğu 2010 yılından beri insan hak ve özgürlüklerinin herkes için tanınması ve eşit fırsatlarla sağlanmasını hedefiyle ayrımcılığın önlenmesi, insan hakları ve farklılıklara saygının geliştirilmesi ve demokratik bir toplumun yaratılması için izleme, raporlama, savunuculuk, destek ve kampanya çalışmaları yapmaktır. EŞHİD’in ana çalışma alanları seçme ve seçilme hakkı; barışçıl toplantı ve gösteri hakkı; insan hakları savunucularının güçlendirilmesi; din ve inanç özgürlüğü; ırk, etnik köken, din, inanç ve engellilik temellerinde ayrımcılıkla mücadele ve dezavantajlı grupların adalete erişimidir.
 
İş tanımı, aranan özellikler ve başvuruya dair diğer detayları aşağıdaki dokümanlarda bulabilirsiniz.
 

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [PNG] [494.95K]
  2. BAŞLIK YOK [PNG] [494.95K]
  3. İç Finans Uzmanı [DOC] [46.50K]
  4. Kaynak Geliştirme Uzmanı [DOC] [47.00K]
  5. Koordinatör [DOC] [47.50K]
  6. Sosyal Medya Uzmanı [DOC] [46.50K]
Share
İlgili Eğitim