Skip to main content
Image
hibe duyurusu
Share

BOOST Sivil Toplum Teknoloji Hızlandırma Programı için Başvurular Başladı

Türkiye’de UNDP ve Koç Holding işbirliği ile hayata geçirilen ve koronavirüs etkileriyle mücadele için geliştirilen BOOST programı sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını bekliyor.    Sosyal ve çevresel sorunlara dijital teknolojileri kullanarak çözüm bulmak, dijital dönüşüm yol haritasını oluşturmak için adım atmaya hazır sivil toplum kuruluşları BOOST Sivil Toplum Teknoloji Hızlandırma Programına başvuru yapabilecek.  Program kapsamında ekiplere 10 bin dolara kadar destek sağlanacak.    Başvurular için son tarih 13 Eylül 2020.   Detaylı bilgi için https://boostimpact.org/challenges/civil-society-technology-challenge/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
Türkiye’de UNDP ve Koç Holding işbirliği ile hayata geçirilen ve koronavirüs etkileriyle mücadele için geliştirilen BOOST programı sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını bekliyor. 
 
Sosyal ve çevresel sorunlara dijital teknolojileri kullanarak çözüm bulmak, dijital dönüşüm yol haritasını oluşturmak için adım atmaya hazır sivil toplum kuruluşları BOOST Sivil Toplum Teknoloji Hızlandırma Programına başvuru yapabilecek.  Program kapsamında ekiplere 10 bin dolara kadar destek sağlanacak. 
 
Başvurular için son tarih 13 Eylül 2020.
 
Detaylı bilgi için https://boostimpact.org/challenges/civil-society-technology-challenge/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [JPG] [44.73K]
Share
İlgili Eğitim