Skip to main content
Image
Fark Yaratanlar 2020
Share

Herkes için Eşit Yaşam Derneği (HİEYDER) Takım Arkadaşları Arıyor

Herkes İçin Eşit Yaşam Derneği,  toplumsal değişim ve gelişim hedefinde eşitliğin sağlanması gerektiğini savunan ancak savunmakla kalmayıp harekete geçen takım arkadaşlarını arıyor.

Bunun için yetkin olduğunuz ve ilgi duyduğunuz çalışma grubumuz için CV, niyet mektubu ve ilgili çalışma grubuna ilişkin bir yıllık faaliyet planınızı derneğimize [email protected] adresi aracılığı ile başvurunuzu yapmanız yeterli olacaktır.

Hieyder

Başvuracak takım arkadaşlarımızın başvuruları incelenerek aşağıda detayları verilen çalışma gruplarına direktör, direktör yardımcılığı ve üyeliklerine görevlendirmeleri yapılacaktır.  Yönetim kurulunca yapılacak incelemeler sonucunda başvuruların sonucu e-posta ile bildirilecektir. Başvurduğunuz alana ilişkin yetkinliğinize göre değerlendirmeler yapılacak olup takım direktörü, direktör yardımcısı ve üyeleri değerlendirmeler sonucu belirlenecektir. Başvurularınız 28 Mart - 20 Nisan 2021 tarihleri arasında alınacak olup, başvuru sonuçları tarafınıza e-posta yolu ile en geç 10 Mayıs 2021 tarihinde bildirilecektir. 

ÇALIŞMA GRUPLARI

  1. Engelilik ve Engelli  Hakları Çalışma Grubu
  2. Çocuk Hakları Çalışma Grubu
  3. Gençlik Çalışmaları Çalışma Grubu
  4. Kadin Hakları Çalışma Grubu
  5. Yaşlılık Çalışmaları Çalışma Grubu
  6. Yoksullukla Mücadele Çalışma Grubu
  7. Mülteciler - Göçmenler Çalışma Grubu
  8. Etnik Azınlıklar Çalışma Grubu
  9. İnovatif Teknolojiler Çalışma Grubu
  10. Araştırma ve Raporlama Çalışma Grubu

ÖNEMLİ BİLGİLER:

  • Her takımın belirlenen bir çalışma takvimi ve tarzı olacaktır.

  • Bu takımlarda yer alacak gönüllülerin haftalık en az 7 saatini aktif olarak dernek faaliyetlerine ayırabilmesi ve çevrimiçi çalışmaya yatkın olması gerekmektedir.

Soru, görüş ve öneriler için; [email protected] e-posta adresine yazabilirsiniz. Çalışma grupları hakkında detaylı bilgi için linke tıklayınız.

İlgili Eğitim