Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

İzlemedeyiz Atölyeleri Eskişehir'le Devam Ediyor

İzlemedeyiz Derneği, Doğruluk Payı çalışması kapsamında 1 Haziran'da Eskişehir'e geliyor. Son yıllarda tüm dünyada giderek popülerleşen iddia kontrolü yöntemini daha geniş kitlelere tanıtmak, metodolojisini sizlere aktarmak ve Doğruluk Payı'nın gönüllü ekibini genişletmek amacıyla farklı illerde atölye serileri yapan İzlemedeyiz ekibi, İzmir atölyesinde doğruluk kontrolü (fact-checking) metodunu katılımcılarla paylaşacak. 

İzlemedeyiz Derneği, Doğruluk Payı çalışması kapsamında 1 Haziran'da Eskişehir'e geliyor.

Son yıllarda tüm dünyada giderek popülerleşen iddia kontrolü yöntemini daha geniş kitlelere tanıtmak, metodolojisini sizlere aktarmak ve Doğruluk Payı'nın gönüllü ekibini genişletmek amacıyla farklı illerde atölye serileri yapan İzlemedeyiz ekibi, İzmir atölyesinde doğruluk kontrolü (fact-checking) metodunu katılımcılarla paylaşacak. 

Atölye 01 Haziran 2019 Cumartesi günü, 13:00-17:00 saatleri arasında  Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak Tepebaşı'nda yer alan Capella Otel'in toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan atölyeye katılım 20 kişi ile sınırlı tutulurken, atölyeye gelirken bilgisayar getirilmesi gerekiyor. 

Başvuru için tıklayınız

Detaylı bilgi için lütfen bakınız.

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [PNG] [1.01M]
Share
İlgili Eğitim