Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Belediye Stratejik Planına Engelliler Konusunda Katkı Belgesi Yayınlandı

Toplumsal Haklar ve Araştırmalar Derneği (TOHAD) koordinatörlüğünü yaptığı Engelli Hakları İzleme Ağı’na dahil 15 sivil örgüt ile bir araya gelerek, Belediyelerin Stratejik Plan hazırlama süreçlerine engelli hakları alanında katkı sağlamak isteyen STÖ’lerin yararlanacağı bir politika belgesi hazırladı. Avrupa Birliği tarafından desteklenen BİRLİKTE destek programı faydalanıcılarından olan TOHAD'ın program desteğiyle hazırladığı politika belgesinde belediyelerin stratejik planlama sürecinde engellilere yönelik kamusal hizmetlerde uymaları gereken temel ilkeler ve öncelik vermeleri gereken çalışmalara yer veriliyor. 
Toplumsal Haklar ve Araştırmalar Derneği (TOHAD) koordinatörlüğünü yaptığı Engelli Hakları İzleme Ağı’na dahil 15 sivil örgüt ile bir araya gelerek, Belediyelerin Stratejik Plan hazırlama süreçlerine engelli hakları alanında katkı sağlamak isteyen STÖ’lerin yararlanacağı bir politika belgesi hazırladı.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen BİRLİKTE destek programı faydalanıcılarından olan TOHAD'ın program desteğiyle hazırladığı politika belgesinde belediyelerin stratejik planlama sürecinde engellilere yönelik kamusal hizmetlerde uymaları gereken temel ilkeler ve öncelik vermeleri gereken çalışmalara yer veriliyor. 

 
Belediyeler, seçildikten sonra hazırladıkları stratejik planlarla hizmet önceliklerini ve 5 yıl süresince yapacakları stratejik çalışmaları, hazırlayacakları stratejik planla belirliyorlar. 
 
Politika katkı belgesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
Politika belgesini bilgisayarınıza indirmek için lütfen ekteki linke tıklayınız. 
 
Share
İlgili Eğitim