Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

TACSO 3 Çevrimiçi Çalışma İçin Dijital Araçlar Listesi Yayınladı

TACSO 3 Bölgesel Ofisi,  Batı Balkanlar ve Türkiye'deki sivil toplum örgütlerinin çevrimiçi çalışmalarına yardımcı olmak üzere online araç ve platformların bağlantılarının olduğu bir liste yayınladı.  STÖ'lerin çalışmalarını kolaylaştırabilecek ve alternatif işleyiş yolları sağlayabilecek araçlar listesiyle sivil toplum örgütlerini desteklemeyi amaçlayan TACSO 3 Bölgesel Ofisi, araçlar listesini düzenli olarak güncelleyecek. 

TACSO 3 Bölgesel Ofisi,  Batı Balkanlar ve Türkiye'deki sivil toplum örgütlerinin çevrimiçi çalışmalarına yardımcı olmak üzere online araç ve platformların bağlantılarının olduğu bir liste yayınladı. 

STÖ'lerin çalışmalarını kolaylaştırabilecek ve alternatif işleyiş yolları sağlayabilecek araçlar listesiyle sivil toplum örgütlerini desteklemeyi amaçlayan TACSO 3 Bölgesel Ofisi, araçlar listesini düzenli olarak güncelleyecek. 

Duyuruda, COVID-19 pandemisi nedeniyle sivil toplum kuruluşlarının yaratıcı online araçlarla sürece adapte olmaya çalıştığı belirtilirken, web tabanlı toplantıların ve canlı yayın etkinliklerinin ise bugünlerde çalışma standardı haline geldiği bilgisi yer aldı.   
 
 
Yayınlanan listeye ulaşmak için lütfen tıklayınız
 
EU TACSO Programı, IPA faydalanıcısı ülkelerde sivil toplum kuruluşlarını güçlendirmeye yönelik faaliyetlere destek sunuyor.

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [PNG] [272.08K]
  2. BAŞLIK YOK [PNG] [272.08K]
Share
İlgili Eğitim