Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

beraberce Akademi'de Güz Dönemi Başlıyor

beraberce Akademi Çevrimiçi Kolektif Öğrenme Deneyimleri Güz Dönemi ile devam ediyor. Bu yıl akademinin güz döneminde ilk tema "Sorumluluk" olacak.   "Başka bir dünya, yalnızca ötekilerin değişmesiyle mi mümkün yoksa değişim için her birimizin sorumluluk alması mı gerek? Sıradan insanların sorumluluk alarak tarihin akışını ve egemenlikleri alt üst ettiklerini biliyorsak eğer; nedir sorumluluk? Bir ödev mi, görev mi, vicdan mı, beraberce yaşam için atılan bir adım mı? Gelin, beraberce tartışalım ve sorular soralım." diyen beraberce Akademi'ye son başvuru 2 Eylül Çarşamba, saat 18:00.
beraberce Akademi Çevrimiçi Kolektif Öğrenme Deneyimleri Güz Dönemi ile devam ediyor. Bu yıl akademinin güz döneminde ilk tema "Sorumluluk" olacak.
 
"Başka bir dünya, yalnızca ötekilerin değişmesiyle mi mümkün yoksa değişim için her birimizin sorumluluk alması mı gerek? Sıradan insanların sorumluluk alarak tarihin akışını ve egemenlikleri alt üst ettiklerini biliyorsak eğer; nedir sorumluluk? Bir ödev mi, görev mi, vicdan mı, beraberce yaşam için atılan bir adım mı? Gelin, beraberce tartışalım ve sorular soralım." diyen beraberce Akademi'ye son başvuru 2 Eylül Çarşamba, saat 18:00.
 
Başvuru için: https://bit.ly/2YwiFsp
 
Hafta içi grubu: 
8 Eylül Salı, 10 Eylül Perşembe, 15 Eylül Salı, 17 Eylül Perşembe saat 19:00 ile 21:30 

Hafta sonu grubu: 
12 Eylül Cumartesi & 19 Eylül Cumartesi saat 11:00 ile 16:00
 

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [JPG] [515.62K]
Share
İlgili Eğitim