Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Nirengi Derneği Stajyer Başvuruları Açıldı

Nirengi Derneği İstanbul'da bulunan ofislerinde,aşağıdaki alanlarda destek vermek üzere stajyer başvurularını almaya başladı. 

Nirengi Derneği İstanbul'da bulunan ofislerinde,aşağıdaki alanlarda destek vermek üzere stajyer başvurularını almaya başladı. 

 
Aranan özellikler:
  • Üniversitelerin Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, İletişim, Halkla İlişkiler, Çeviri Bilim, vb. bölümlerinde okuyan veya mezun,
  • Tercihen orta veya ileri düzeyde İngilizce bilen,
  • Microsoft Office programlarına hakim,
  • Kaynak tarama, veri girişi, dijital içerik hazırlama, editoryal (içerik yazma, düzenleme), çeviri ve iletişim alanlarında çalışmaya dair motivasyonu olan adaylar aranmaktadır
  • Staj programı sadece ofis içi desteği kapsamaktadır. Herhangi bir saha çalışmasını veya hassas gruplar ile doğrudan temas içeren destekleri kapsamamaktadır.
Staj süresi:
 
3 ay/ Haftada 2 gün (16 saat)
 
 İki günlük çalışma süresinin bir tam günü (8 saat) ofiste olacak şekilde, ikinci gün haftanın diğer günlerine bölünerek -8 saati tamamlayacak şekilde- ofis veya evden çalışma şeklinde düzenlenebilir.
 
Katılım belgesi:
 
Staj programını başarıyla tamamlayan katılımcılara, Nirengi Derneği tarafından staj program süresini de belirten 'Katılım Belgesi' verilecektir.
 
Staj programı yeri:
 
Nirengi Derneği Kozyatağı Ofisi
Gülbahar Sokak Ege Yıldız Sitesi, A Blok D:30 Kozyatağı-Kadıköy İSTANBUL
 
Son Başvuru Tarihi: 7 Eylül 2020 Pazartesi

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [JPEG] [163.32K]
Share
İlgili Eğitim