Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

GoFor Gençlik Örgütlerinin Haritalandırılması Çalışması İçin Katkıları Bekliyor

Türkiye’deki gençlik örgütlerinin haritalamasını yapmak ve ihtiyaçlarını tespit etmek hedefiyle 'Türkiye'deki Gençlik Örgütlerinin Haritalandırılması ve Mevcut Durum Analizi' çalışmasını hayata geçiren Gençlik Örgütleri Forumu (GoFor) anket çalışmasına katkıları almaya devam ediyor.   Tespit edilen ihtiyaçlar dahilinde Türkiye’deki gençlik örgütleri adına savunuculuk faaliyetlerini şekillendirecek olan GoFor, savunuculuk faaliyetlerinde örgüt isimleri ve şahıs isimlerini ise kullanmayacak. Çalışma sonunda oluşturulacak haritada yalnızca izin verilen bilgiler kullanılacak.
Türkiye’deki gençlik örgütlerinin haritalamasını yapmak ve ihtiyaçlarını tespit etmek hedefiyle 'Türkiye'deki Gençlik Örgütlerinin Haritalandırılması ve Mevcut Durum Analizi' çalışmasını hayata geçiren Gençlik Örgütleri Forumu (GoFor) anket çalışmasına katkıları almaya devam ediyor.
 
Tespit edilen ihtiyaçlar dahilinde Türkiye’deki gençlik örgütleri adına savunuculuk faaliyetlerini şekillendirecek olan GoFor, savunuculuk faaliyetlerinde örgüt isimleri ve şahıs isimlerini ise kullanmayacak. Çalışma sonunda oluşturulacak haritada yalnızca izin verilen bilgiler kullanılacak.
 
Çalışmaya katılmak için GoFor üyesi olunmasına gerek yok.
 
Çalışmada gençlik örgütleri doğrudan gençlerle çalışan ve gençlere yönelik çalışmalar yürüten dernek, vakıf, kâr amacı gütmeyen kooperatif, sosyal girişim, platform ve inisiyatifleri olarak tanımlanıyor. 
 
Haritanın yayınlanma ve raporun tamamlanma tarihi Kasım 2020 olarak planlanıyor.

Sorularınız ve daha fazla bilgi almak için [email protected] adresinden araştırma sorumlusu Ela Evliyaoğlu ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Ankete https://www.onlineanketler.com/s/goforgenclikalaniharitasi adresinden ulaşabilirsiniz.
 

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [PNG] [191.12K]
Share
İlgili Eğitim