Skip to main content
Image
webinar
Share

Sivil Toplumda Temel Kavramlar-I Webinarına Davetlisiniz

Avrupa Birliği tarafından desteklenen, yürütücüsü olduğumuz Kaynak Merkezi projesi kapsamında 14 Ekim-11 Kasım 2020 tarihleri arasında haftalık düzenlenecek olan Sivil Toplumda Temel Kavramlar webinarlarının ilki için başvurular başladı.

İlk webinar Sivil Toplumda Temel Kavramlar: Kavramsal ve Tarihsel Temeller başlığıyla 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Türkiye saati ile 15:00’te düzenlenecek. Webinarda sivil toplum kavramının tarihsel kökenleri ve dünyada sivil toplumun gelişimi konuşulacak. Webinarda ayrıca sivil toplumun gelişimine etki eden önemli tarihsel uğraklar tartışılacak. 

Nasıl Katılabilirsiniz?

Sivil Toplumda Temel Kavramlar: Kavramsal ve Tarihsel Temeller webinarı Zoom ortamında gerçekleştirilecektir. Webinara katılmak için 14 Ekim 2020 13:00'e kadar sisteme kayıt olabilirsiniz. 

Bunun için:

  • Kayıt bağlantısında  yer alan First Name (Ad) Last Name (Soyad) e-mail address (e-posta adresi) bölümleri ile diğer soruları yanıtlayarak Register (Kayıt Ol) bağlantısına tıklayıp kaydınızı tamamlayınız.
  • E posta adresinize kayıt onayı, bağlantı adresi ve gerekli diğer bilgileri içeren bir mail gönderilecektir. Oturum günü ve saatinde bağlantıya tıklayarak webinara katılabilirsiniz. 
  • Webinar Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacaktır.
  • Webinara aynı anda 300 kişi katılabilmektedir. Oturum saatinde ilk bağlanan 300 STÖ temsilcisinin webinar erişimi sağlanacaktır. 

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

İlgili Eğitim