Skip to main content
Image
içerme dahil etme
Share

Kadın Öz Savunma Akademisi Güvenli İlişkiler Atölyelerine Devam Ediyor

Kadın Öz Savunma Akademisi “İlişki Dediğin… Böyle Mi Gider?” başlığıyla Güvenli İlişkiler Atölyesi düzenliyor. Atölye 17 Ekim 2020 Cumartesi günü  14.30 - 16.30 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleşecek. 

İkili ilişkilerde yaşanan iletişimsizlik sorununu ele alacak olan atölye Kadın Öz Savunma Akademisi’nin Psiko - Sosyal Destek Alan Koordinatörü Psikolojik Danışman Cemre Öztoprak tarafından gerçekleştirilecek.

Cemre Öztoprak, 2014 yılından bu yana çeşitli sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak yer almıştır. İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi'nin mültecilerin güçlendirilmesi odaklı saha projesinde, psikososyal danışman olarak başta kadın ve kız çocukları olmak üzere bireylerin psikolojik sağlamlığı üzerine faaliyetlerini gerçekleştirmiştir. Şu an
Uçan Süpürge Vakfı’nda genel koordinatör olarak toplumsal cinsiyet eşitliğine dayalı çalışmalarını sürdürmektedir.

*Kadın Öz Savunma Akademisi; kadınların mental ve fiziksel güçlenmesi için faaliyet gösteren bir sosyal girişimdir. Akademi 2018 Mayıs’tan beri, kadın gruplarına yönelik güçlendirme ve öz savunma atölyeleri düzenlemekte ve benzer deneyimleri olan kadınların aralarındaki dayanışma ağının güçlendirilmesi için dijitalde savunuculuk çalışmaları gerçekleştirmektir.

İletişim ve sorular için: [email protected]

Başvuru formunu buradan doldurabilirsiniz.

Kadın Öz Savunma Akademisi
İlgili Eğitim