Skip to main content
Image
iş ilanı
Share

Amnesty Türkiye için Veritabanı Koordinatörü Aranıyor

Veritabanı Koordinatörü, Uluslararası Af Örgütü Türkiye'nin veri sistemleri ve stratejik hedefleriyle ilgili veritabanı yönetimi, sistem entegrasyonları, devam eden gelişmelerin uygulanması, raporlama, iş analitiği, veri güvenliği ve dokümantasyondan sorumludur.


Operasyonel sonuçları iyileştirmek için Fon Toplama ekiplerine en yüksek düzeyde destek sağlar. Hizmeti, kullanıcı bilgisini ve kullanıcının kendi kendine yeterliliğini geliştirmek için diğer ekiplerle birlikte çalışır. Zamanında çözüm sağlamak için sorunları belgeler, önceliklendirir, adresler ve izler. Veritabanı Koordinatörü, küçük, orta ve büyük sistem yükseltme ve entegrasyon projelerinin tasarımını, uygulamasını ve tamamlanmasını yönetir. Çeşitli teknik sorunların çözümleri için en iyi uygulamaları araştırır ve öğrenir.

İş tanımının detayları için lütfen buradaki bağlantıyı takip edin.

İlgilenen adaylar, lütfen becerilerinizin ve deneyiminizin bu gönderinin gerekliliklerini nasıl karşıladığını açıklayan İngilizce bir CV ve bir Ön Yazı (en fazla 1 sayfa olacak şekilde, ayrı bir dosyada), REF DC2101  ile [email protected] adresine, 6 Ağustos 2021'e kadar (COB) gönderiniz.

İngilizce dışındaki dillerdeki başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve SADECE Türkiye'de yasal olarak çalışabilecek Türk vatandaşları dikkate alınacaktır, pozisyon ana dil seviyesinde Türkçe dil becerisi gerektirir.

Uluslararası Af Örgütü, insan haklarına saygı gösterilmesini ve korunmasını sağlamak ve insan hakları ihlallerini önlemek için çalışan insanlardan oluşan, uluslararası üne sahip küresel bir harekettir. Vizyonu, herkesin İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'nde tanımlanan insan haklarına ve tüm uluslararası insan hakları standartlarına erişimini sağlamaktır.

AI Türkiye, cinsiyet, milliyet ve kültür açısından işgücü çeşitliliği sağlamaya kararlıdır. Azınlık gruplarından, yerli gruplardan ve engelli kişilerden bireyler eşit şekilde başvurmaya teşvik edilir.

AI Türkiye, cinsel istismar ve istismara, cinsel taciz dahil her türlü tacize ve ayrımcılığa müsamaha göstermez. Bu nedenle, seçilen tüm adaylar sıkı referans ve geçmiş kontrollerinden geçecektir.

AI Turkey, öngörülen çok sayıda başvuru nedeniyle her başvuru sahibine bireysel olarak yanıt verememektedir. Tüm başvuru sahiplerine teşekkür ederiz; ancak, görüşmeler için yalnızca kısa listeye kalan adaylarla iletişime geçilecektir.

İlgili Eğitim