Skip to main content
Image
stok
Share

STOK Herkes Plan Sever Yüz Yüze Eğitimleri Başlıyor

Avrupa Birliği tarafından desteklenen Sivil Toplum Kapasite Güçlendirme Merkezi Projemiz kapsamında STOK Herkes Plan Sever’in yüz yüze eğitim programına başlıyoruz.

Son başvuru tarihi 14 Ekim 2022 Cuma saat 23:59. Herkes Plan Sever yüz yüze eğitim programı yalnızca STÖ temsilcilerine açık olacaktır.

Örgütlerle Ankara'da 4 ay boyunca bir araya geleceğimiz bu uzun dönemli eğitim programı Ekim 2022 - Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Eğitim programının tek bir başvuru formu var ve bu formla birlikte 4 derse birden toplu olarak başvurmuş olacaksınız.

Planlanan derslerin tarihleri şöyle;

26-27-28 Ekim 2022 201- Stratejik Plan Yönetimi
24-25-26 Kasım 2022 202- Proje Döngüsü Yönetimi 
21-22-23 Aralık 2022 203- Proje Yönetimi
25-26-27 Ocak 2023 204- İzleme ve Değerlendirme

 

Ne Öğreneceksiniz?

Herkes Plan Sever içinde;

  • Durum, paydaş, sorun, hedef, strateji, faaliyet, bütçe ve kaynak gibi temel analiz kavramlarını öğreneceksiniz
  • Temel analizlerin Stratejik Planlama ile olan ilişkisini kavrayacak, planlama becerilerinizi geliştireceksiniz.
  • Proje Döngüsü Yönetimi ile ilgili temel kavramları, mantıksal çerçeve yaklaşımını, faaliyet planı ve bütçe hazırlığını uygulamalı olarak öğrenecek, bir projenin sürdürülebilirliği, izlenmesi ve değerlendirilmesi için gerekli bilgileri edineceksiniz. 
  • Proje yönetimi bileşenlerini ve aralarındaki ilişkiyi kavrayacak, kavram-zaman-kaynak yönetimi konusunda bilgileriniz artacak ve proje yönetme becerilerinizi geliştireceksiniz. 
  • İzleme ve değerlendirme kavramlarını tanımlayacak, izleme ve değerlendirme süreçleri, içerisindeki bileşenleri öğrenecek, farklı düzeylerdeki izleme ve değerlendirme faaliyetleri hakkında bilgi edineceksiniz. 

Nasıl Başvurabilirsiniz ?

Herkes Plan Sever’in yüz yüze programına katılmak istiyorsanız başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvuru yapabilmek için ilk olarak STOK Öğrenme Platformu’na kaydolmanız gerekiyor. Sisteme buradan kayıt olduktan sonra kalan adımları takip ederek başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Başvurunuzu yaptığınız sırada STOK Öğrenme Platformu’ndaki çevrim içi içerikleri bitirmiş olmanız size öncelik sağlayacaktır.  

Son başvuru tarihi  14 Ekim  2022 Cuma saat 23:59

Eğitime başvurusu kabul edilen STÖ temsilcilerinin ulaşım ve konaklama masrafları tarafımızdan karşılanacaktır. 

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız. 

İlgili Eğitim