Skip to main content

Kaynak Geliştirme ve Yenilikçi Uygulamalar Rehberi - Yerel STÖ, Ağ / Platform / İnisiyatif ve Aktivistler için Rehber

Sivil Düşün AB Programı, sivil toplum örgütlerinin ihtiyaç duyduğu yedi farklı başlıkta rehber yayınladı. Bunlardan biri olan Kaynak Geliştirme ve Yenilikçi Uygulamalar Rehberi ile kaynak geliştirme alanında giriş niteliğinde bilgilerin ve bu alandaki yenilikçi stratejilere dair örneklerin paylaşılması hedefleniyor.
Author / Editor:
Berivan Eliş
Publishing Date:
2019
Subject/Topic:
Sivil Toplum Örgütleri
Kaynak Geliştirme
Language:
Türkçe
Publisher:
Sivil Düşün
Share

Sivil Düşün AB Programı, sivil toplum örgütlerinin ihtiyaç duyduğu yedi farklı başlıkta rehber yayınladı. Bunlardan biri olan "Kaynak Geliştirme ve Yenilikçi Uygulamalar Rehberi - Yerel STÖ, Ağ / Platform / İnisiyatif ve Aktivistler için Rehber" ile kaynak geliştirme alanında giriş niteliğinde bilgilerin ve bu alandaki yenilikçi stratejilere dair örneklerin paylaşılması hedefleniyor.

STÖ'lerin kaynak arayışında hangi strateji ve paydaşlarla çalışabilecekleri; bağışçı ve destekçilerle iletişim kurma teknikleri, en güncel fon ve hibe olanaklarını içeren Kaynak Geliştirme ve Yenilikçi Uygulamalar Rehberi, Berivan Eliş tarafından hazırlandı.

Image
YouTube Kanalı
Image
YouTube Kanalı

STGM YouTube Channel

On the STGM YouTube Channel, you can find various tutorials, presentations and current discussions on civil society. Check out our channel now and subscribe.

March 2024