Skip to main content

Sivil Toplum Aktörleri Arasında İşbirliği - Yerel STÖ, Ağ / Platform / İnisiyatif ve Aktivistler İçin Pratik Bir Rehber

Sivil Düşün AB Programı tarafından, yerel STÖ’lere, Ağ/Platform/İnisiyatiflere ve aktivistlere yönelik olarak, sivil toplum aktörleri ile farklı seviyelerde işbirliği kurmaları için yapacakları faaliyetlere ilişkin pratik bilgiler sağlamak amacı ile hazırlanan Sivil Toplum Aktörleri Arasında İşbirliği rehberi yayınlandı. 
Author / Editor:
Ayça Bulut Bican
Publishing Date:
2019
Subject/Topic:
Sivil Toplum Örgütleri
Language:
Türkçe
Publisher:
Sivil Düşün
Share


Başvuru Kaynakları Bölümü ve işbirliği oluşturmak için planlama yapabilecek örnek bir atölye içeriğinin de bulunduğu rehberde, toplamda 5 bölümden oluşan, sivil aktörlerle işbirliği yapılmasını kolaylaştırmak için bir yol haritası sunuluyor.

Rehber ile sivil toplum aktörleri tarafından yürütülen bağlantı kurma/ilişki geliştirme (networking) faaliyetlerinin ve sivil toplum içi işbirliği oluşturma çalışmalarının etkin planlanmasına, sürdürülebilir şekilde yürütülmesine ve işbirliğinin tüm tarafları için beklenen etkinin güçlenmesine katkıda bulunmak amaçlanıyor. 

Image
YouTube Kanalı
Image
YouTube Kanalı

STGM YouTube Channel

On the STGM YouTube Channel, you can find various tutorials, presentations and current discussions on civil society. Check out our channel now and subscribe.

March 2024