Skip to main content
Image
Kurumsal Gelişim Eğitimleri
Share

Kurumsal Gelişim Eğitimleri Hakkında

STGM, yerelde savunuculuk faaliyetleri yürüten ve kapasite geliştirme ihtiyacı duyan küçük ve orta ölçekli, hak temelli çalışma yürüten STÖ'lere öncelik verdiği kurumsal kap

STGM, yerelde savunuculuk faaliyetleri yürüten ve kapasite geliştirme ihtiyacı duyan küçük ve orta ölçekli, hak temelli çalışma yürüten STÖ'lere öncelik verdiği kurumsal kapasite güçlendirme eğitimleri düzenlemekte.
Kurumsal kapasite güçlendirme eğitimleri, STÖ’ler için bütünsel yönetim yaklaşımı doğrultusunda ve STÖ’lerin öz düzenlemelerine rehber olabilecek içerikle, altı temel başlıkta, çeşitli tematik alanlardan ve statülerden STÖ temsilcilerinin katılımıyla Türkiye geneline açık olarak düzenleniyor. 

Kurumsal kapasite güçlendirme eğitimleri, 20 -25 kişilik gruplar halinde STÖ temsilcilerinin katıldığı yüzyüze eğitimler ya da çevrimiçi araçlar ve yöntemlerin kullanıldığı uzaktan eğitimler olarak gerçekleşiyor.

STGM olarak kurumsal gelişim eğitimlerini düzenlerken, hem  alanında deneyimli ekibimizden hem de sivil toplum alanında çalışmalar yürüten uzman ve akademisyenlerden eğitmen ve kolaylaştırıcı olarak faydalanıyoruz.
 

Image
YouTube Kanalı
Image
YouTube Kanalı

STGM YouTube Channel

On the STGM YouTube Channel, you can find various tutorials, presentations and current discussions on civil society. Check out our channel now and subscribe.

April 2024

İlgili Eğitim